Vrijwilliger

Vrijwilligerswerk

Binnen onze Stichting worden er diverse werkzaamheden verricht door vrijwilligers. De inzet van deze vrijwilligers waarderen wij als bedrijf enorm.

Binnen het vrijwilligerswerk zijn diverse mogelijkheden.
Er zijn vrijwilligers die enkele uren op bepaalde dagen in de week werkzaamheden verrichten, bijvoorbeeld in een winkel helpen. Er zijn ook vrijwilligers die vanuit een bepaald vakgebied beroepsmatig werkzaamheden verrichten en begeleiding bieden in een leermeester-constructie. Een aantal vrijwilligers verricht werkzaamheden met toestemming en behoud van een uitkering.

Wij hebben diverse mogelijkheden zoals winkelverkoper(ster), kassa medewerker, schilderen van meubels, reparatie meubels, reparatie elektra, magazijn, sorteren van boeken, textiel en woonaccessoires 

Vrijwilligers horen er bij onze stichting natuurlijk helemaal bij. Zij kunnen daarom deelnemen aan alle activiteiten en regelingen voor (vaste) medewerkers.

Daar tegenover dienen zij zich natuurlijk op dezelfde wijze als overig personeel te houden aan het bedrijfsreglement en de veiligheidsvoorschriften.

Bent u geïnteresseerd in het doen van vrijwilligerswerk, neem dan contact met ons op.

Facebook
Instagram
YOUTUBE